Només alguns gossos s'atreveixen a remullar-se en aquesta aigua. És de color verd i s'hi acumula molta brutícia. MÒNICA CANO, veïna "L'aigua està molt bruta, no el netegen mai. Hi posen unes pastilles de clor perquè el llac es vegi més net. Aquí dins hi ha ampolles amb vidre. Es generen mosquits i paràsits i no es pot estar al parc." Una vintena de veïns denuncien que d'ençà que van començar les obres de l'AVE, el 2010, el parc s'ha deteriorat. Especialment aquest últim any. En algunes zones la gespa està del tot seca i, en d'altres, descuidada. El parc, diuen, s'ha tornat perillós per als més petits. Fa uns mesos Adif va replantar herba en aquest espai tancat, però el resultat no ha estat l'esperat. Els veïns, finalment, s'han queixat a l'Ajuntament. PAU JOSEPH, veí "Tothom se'n desentén una mica. És com si el parc ja estigués bé. Deuen pensar que els estem escalfant el cap i diuen que els serveis són els que han de ser. Al final ja no saps què fer... Volem que ens respectin." El consistori els va respondre que la zona està cedida a l'empresa Adif i, mentre durin les obres, se n'ha d'encarregar del manteniment.

La zona d’aigua és plena de brutícia flotant. “L’aigua és de color verd, en comptes de netejar-la hi posen clor i s’hi acumulen molts mosquits”, denuncia Mònica Cano. En algunes zones, la gespa està del tot seca i, en d’altres, descuidada. El parc, diuen, s’ha tornat perillós per als més petits. Fa uns mesos, Adif va replantar herba en una part del parc, però el resultat no ha estat l’esperat.

Cansats del deteriorament, fa unes setmanes els veïns van enviar una queixa a l’Ajuntament. El consistori els va respondre que la zona està cedida a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) i que, mentre durin les obres, és aquesta empresa pública qui s’ha d’encarregar del manteniment de l’espai.