LLUÍS PEREZ, entrenador del CN Atlètic-Barceloneta "És una fórmula molt divertida, no? Per l'estiu, que la gent té ganes d'anar a la platja i de gaudir. És una fórmula, jo crec, bastant encertada". JOANA ARTÍS, jugadora del CN Atlètic-Barceloneta "Doncs molt divertit, perquè és un ambient com molt festiu i és per passar-ho bé. És més fàcil que la piscina, crec. Nedes menys. I nosaltres, que som com un equip una mica amateur, ens ho hem passat molt bé". RUBÉN MICHAVILA, entrenador del WP Barcino Jaked "És una miqueta com el vòlei, igual que el vòlei de pista. Tu jugues al vòlei platja i la gent hi juga més, és més divertit i s'ho passa millor. Doncs jo crec que el waterpolo beach pot recuperar aquesta essència del waterpolo". SERGI MORA, jugador del WP Barcino Jaked "És un altre àmbit, amb molta més gent a fora, que pot gaudir de l'estiu i prendre alguna cosa mentre veu el partit. I és un escenari únic que hem d'aprofitar".

Primera edició del Torneig Waterpolo Mar, organitzat conjuntament pel Club Natació Catalunya i el CN Radikal Swim. Com el seu nom indica, la particularitat d’aquesta competició és que es juga al mar, en concret, a la zona de bany del Parc del Fòrum. El format es presenta especialment adequat per a la temporada d’estiu, on les altes temperatures conviden a què el públic prefereixi la platja i la brisa marina als seients de la piscina.  A més, el perímetre de l’àrea de joc és més reduït que l’estàndard, de manera que els equips arriben amb molta més facilitat a les porteries contràries i fa que els partits siguin més espectaculars que de costum.

Els guanyadors absoluts del torneig han estat el WP Barcino Jaked i el CN Atlètic-Barceloneta femení. Els primers han vençut per 8 gols a 5 el CN Catalunya, amb tres doblets aconseguits per Eric Marsal, Ramón Diaz i David González. El pitxitxi del partit, però, ha estat Gabor Egedi, amb tres gols.

Per altra banda, el CN Atlètic-Barceloneta femení s’ha endut el torneig en guanyar per 7 gols a 4 també al CN Catalunya. Aroa Ardanuy, de l’ Atlètic Barceloneta, ha estat la màxima golejadora del partit. D’aquesta manera, el femení del Barceloneta comença amb bon peu la seva futura primera temporada, ja que cal recordar que l’Atlètic-Barceloneta femení, a hores d’ara, encara és un projecte que no ha debutat en la lliga oficial.