MANUEL LEONÉS, vicepresident del Consell de Barri de Trinitat Nova "Han limpiado la calle y parece ser que aquí no ha pasado nada. No se ha vallado la zona, no se ha acordonado... Se puede ver claramente que el edificio está bastante afectado y no se hace ninguna actuación sobre ello." MERCHE ALMEIDA, veïna "Lo malo es que el que pase por aquí, venga en el autobús o no se de cuenta... Mira, ahora han limpiado y no hay nada, pero cualquiera se fia porque, claro, tu te fías porque no hay nada que te diga que ha pasado esto, pero quien sabe si luego puede caer algo más o ceda algo. Todo está medio hueco por dentro."

Ensurt al carrer de S’Agaró, al barri de la Trinitat Nova. Aquest dissabte al migdia s’ha desprès una balconada d’un dels pisos afectats per aluminosi. Els bombers i els serveis de neteja s’han desplaçat a la zona i n’han tret la runa. L’incident no ha provovat ferits.

El despreniment posa de relleu un cop més el mal estat en què es troba l’immoble. Els veïns denuncien que hi ha robatoris constants d’elements com l’alumini de les finestres. Per això, reclamen que se n’incrementi la seguretat. De fet, l’Ajuntament es va comprometre a reforçar la vigilància en la comissió de Seguretat del mes de juny. El consistori explica que els pisos estan pendents d’enderrocament.

[Imatges: Merche Almeida]