Abans de començar ja es respirava ambient de celebració, en detalls, com aquest ball d'un Elvis molt ben acompanyat. O en la satisfacció amb què els participants esperaven el tret de sortida. Les motos i els conductors guarnits amb les millors gales. FRANCESC BOSCH "Jo em dic Francesc i porto la bandera del vaticà perquè el papa es diu Francesc i som religosos, la meva senyora porta el casc independentista, ens hem d'identificar." ISABEL MORENO "Vaig començar amb una moto molt petitona, i quan va fer els 60 anys el meu marit ja va ser la punteta de dir ara ja ens passem a les grans" A les 11 en punt ha començat la desfilada que ha superat totes les previsions. 16.000 motoristes han fet el recorregut de 13 quilòmetres pel centre de la ciutat. Així l'inconfusible soroll de les Harleys ha omplert carrers emblemàtics com la Gran Via o el passeig de Sant Joan. Després de quaranta minuts els primers motoristes han arribat fins al punt de partida, l'avinguda de l'Estadi, després de viure diuen, una experiència única. GLORIA MAGANT "El ambiente esta muy bien, la gente es muy sencilla, todos son muy amables" LLUÍS MENÉNDEZ "Aquest any ha anat molt millor que el passat, ha anat més fluït" MAGDA "Nosaltres fa 20 anys que tenim Harley, és la segona, és la nostra afició, la nostra filosofia, la nostra vida, és el millor!!" Després de passejar-se per tota la ciutat, molts dels participants de la desfilada s'han acostat fins al centre neuràlgic de la Barcelona Harley Days per continuar gaudint de la passió per les motos de Milwaukee.

Unes 16.000 Harley-Davidson arribades de 20 països d’arreu del món han rugit pels carrers de Barcelona aquest diumenge. La desfilada de banderes, una de les activitats més esperades dels Barcelona Harley Days, ha aconseguit un rècord històric de participació en la seva cinquena edició.

El recorregut, de 13 quiòmetres,  ha passat passa per l’avinguda de l’Estadi Olímpic i ha seguit per bona part de Montjuïc, per després continuar per Rius i Taulet, Entença, Gran Via, plaça de Tetuan, passeigs de Sant Joan, Lluís Companys, Pujades, Picasso, avinguda del Marquès de l’Argentera, Colom i avinguda de Miramar per retornar de nou a l’avinguda de l’Estadi. A més de talls de trànsit, entre les 11 h i les 13 h una quarantena de línies d’autobús han hagut de desviar el recorregut.

Després de la desfilada, l’avinguda de la Reina Maria Cristina ha tornat a ser el punt de trobada dels aficionats a les Harley-Davidson. Al village, els motards dedicaran la jornada a Elvis Presley. Per l’escenari del recinte firal de Montjuïc, passaran els millors imitadors del cantant americà i diverses bandes de rock fins a la mitjanit, quan finalitzarà la trobada.