“Tenen obsessió per destruir tot el que vam fer”. Laporta ha parlat de les demandes interposades contra ells i altres exdirectius de la seva junta i ha valorat la decisió de la fiscalia d’arxivar la demanda de responsabilitat que va presentar el club contra ell. Una decisió que l’exonera de qualsevol reponsabilitat econòmica en la seva etapa de president. Laporta també s’ha referit a com s’ha gestionat la baixa d’Abidal, la marxa de Pep Guardiola o la lluita contra la presència de violents al Camp Nou.

Sobre Abidal, Laporta creu que el cas “no s’ha portat bé i la decisió final ha perjudicat el Barça i ha decebut el jugador. Com a soci, aficionat i amic, ho considero inacceptable, crec que li haurien d’haver incrementat un any més el contracte”.

Laporta ha dit que manté contacte amb Pep Guardiola i ha criticat que la junta “no hagi preservat la seva memòria i hagi permès que es donessin opinions i notícies que han desvirtuat la tasca que ha fet al club”. L’expresident ha anat més enllà i ha assegurat que “si el club no ha reaccionat és una prova que no volien que continués”.

Les crítiques no han acabat aquí. Laporta s’ha referit als violents i ha dit que “el barcelonisme està preparat per no pactar amb els violents i fer una lluita decidida contra la violència a l’estadi”. L’expresident considera que Rosell ha tingut una “actitud immadura perquè si no ha aconseguit pactar amb ells ara hauria de demostrar una tolerància zero amb la violència”.