José Mourinho ha començat fent moltes rotacions pensant en la final de la Copa del Rei que ha de disputar divendres davant l’Atlètic de Madrid. De fet, el tècnic portuguès ha plantejat un partit bastant gris davant de l’Espanyol. En canvi, els jugadors de Javier Aguire han mantingut la tensió fins a l’últim minut de partit. A mitja segona part, en veure que la victòria s’allunyava de les seves possibilitats, Mou ha recorregut a Cristiano Ronaldo per intentar donar la volta al marcador i aplaçar fins demà al Vicente Calderón la victòria blaugrana. Però no ha estat possible per als blancs marcar cap altre gol, a banda del d’Higuaín. Els darrers minuts han estat de molta tensió, amb tot el Reial Madrid bolcat sobre la porteria de Casilla.

RCD Espanyol: Casilla, V. Sánchez, Forlín, Stuani, Sergio, Verdú (Simao, min.80), H. Moreno, J. López, Capdevila, Colotto i Wakaso (Raúl Baena, min.90).

Real Madrid: Diego López, Varane (Xabi Alonso, min.18), Kaká (Cristiano Ronaldo, min.55), Carvalho, Essien, Albiol, Modric, Higuain, Di María, Nacho i Morata (Benzema, min.45).

Gols: 1-0, Stuani (min.22); 1-1, Higuaín (min.57).