Barcelona destaca al mapa del turisme gastronòmicActualitzat el 01.05.2013 a les 20:58 Clara Aliaguilla / Anna Sans

Barcelona és, cada cop més, reconeguda també pels restaurants. El turisme gastronòmic d'alt nivell està en auge, fins al punt que en alguns establiments els comensals estrangers arriben al 80%. Les estrelles Michelin o els xefs de renom internacional en són els reclams principals.

Molts d’aquests clients vénen de països com Rússia o la Xina. Segons els restauradors, es tracta d’un perfil de públic que s’informa molt de cada establiment abans d’escollir i la majoria fa la reserva amb una antel·lació que pot arribar als sis mesos.

Transcripció del vídeo

Notícies relacionades

Etiquetes

, , ,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.