PEP PUJOL, col·laborador d'El Molino: "A més a més d'un concert és també un acte social, és intentar... S'està parlant molt de la revitalització del Paral·lel i això és també una manera d'impulsar el barri". RAMONA: "A vegades, amb una dia així no saps on anar i he pensat, pot estar bé. Perquè al Molino feia molts anys que no hi haviem estat, també".

Amb motiu del II Dia Internacional del Jazz que se celebra el pròxim 30 d’abril, El Molino ho ha volgut celebrar amb la primera edició de “El Molino Vermut & Music” amb l’actuació de jazz de Marco Mezquida Trio, uns dels músics més valorats i sol·licitats del panorama jazzístic català. El públic ha pogut gaudir de l’actuació musical mentre feia el vermut, una tradició molt barcelonina que s’està intentant recuperar amb iniciatives com aquesta.

Per amenitzar el concert, El Molino també ha volgut oferir un toc d’humor amb l’actor Alberte Montes. El mestre de cerimònies ha estat l’actor, cantant i showman Abel Alem, un vell conegut del barri que ha actuat a escenaris tan emblemàtics com el Teatre Apolo o el Cafè Teatre Llantiol. El dia plujós ha acabat de convèncer  molts curiosos que han omplert la sala en la primera sessió d’un cicle que vol contribuir a revitalitzar el Paral·lel.