L'Europa està en forma i ha aconseguit la millor golejada escapulada de la temporada. En el minut 32 Òscar Muñoz ha aprofitat una gran errada del porter Miguel Ramos per marcar l'u a zero. AGUSTÍN PUJIBERT "Puchi", entrenador del FC Vilafranca "Jugamos contra uno de los tres mejores equipos de la categoria y tu vienes a dar la cara, te esfuerzas y el gol nos rompe ya." Abans d'arribar al descans Valderas ha marcat el segon. El marcador era fidel a la diferència que hi havia al camp. A la segona part el Vilafranca ha sortit amb 4 davanters per buscar el gol que els fes entrar en el partit, però en el minut 64 l'Europa ha sentenciat el partit marcant el 3 a 0. Primer Òscar Muñoz ha fet lluir el porter però el rebuig l'ha aprofitat Guzman per marcar un golàs. Rafa Leva ha estat molt encertat en les poques aproximacions de perill de l'equip de Puchi. L'Europa ha continuat disposant de moltes ocasions de gol i aquest ha arribat a falta d'un minut per acabr el partit. Un ràpid contraatac conduit per Mañosa que Òscar Muñoz ha rematat. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Te molt de merit, molt de merit fer aquest resultat avui perque vulguis o no, torno a dir que es un equip doncs complicat pel seu joc directe perque van a per totes i costa molt la segona jugada i crec que em tingut criteri per baixar-la per obrir el camp i per donar amplitud. Potser ens ha faltat una mica més d'agressivitat adalt que ens està faltant als últims partits."