Aquest dissabte els treballadors d’Unipost han tornat a sortir al carrer per reclamar els seus drets i aquest cop ho han fet simultàniament a Barcelona, ​​Madrid, València, Saragossa, Múrcia i Sevilla. A Barcelona desenes de persones han participat en la marxa de protesta des del centre de la ciutat fins a les oficines que l’empresa té al passeig de Sant Joan.

Des de fa mesos els treballadors d’Unipost surten al carrer per mostrar la total disconformitat amb els successius ERO i ERTO aplicats per la direcció de l’empresa en detriment dels treballadors. Es queixen que no volen ser els únics encarregats de mantenir la companyia amb les successives retallades i la pèrdua de poder adquisitiu. I també reclamen que encara no han vist cap esforç per part de la direcció d’Unipost i la falta de transparència informativa necessària per saber la situació real de l’empresa.

El proper dijous 14 de març es celebrarà a l’Audiència Nacional el judici per la impugnació de l’actual ERO que està aplicant l’empresa sense l’acord dels treballadors. Aquest mateix dia 14 s’ha convocat una concentració a les portes de l’Audiència Nacional per fer visible el rebuig dels treballadors amb la situació actual d’Unipost.