L’Ajuntament garanteix la contïnuitat de l’Escola Bressol Trinitat Nova


imatge titol

Actualitzat el 04.03.2013 a les 21:12

El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament, Jaume Ciurana, ha garantit la continuïtat de l'oferta de places el pròxim curs 2013-2014 de l'Escola Bressol Municipal Trinitat Nova, ubicada a l'interior del mercat municipal. Els pares i mares d'alumnes havien engegat una campanya per evitar-ne el tancament.

En la Comissió de Cultura i responent a una pregunta d’ICV-EUiA, Ciurana ha reiterat el compromís del govern de mantenir en funcionament aquesta escola bressol municipal. El tinent d’alcalde ha dit que mai no s’ha qüestionat mantenir oberta la guarderia, però ha remarcat que, “tard o d’hora”, caldrà racionalitzar-ne la situació. El motiu argumentat és que al costat hi ha una llar d’infants de la Generalitat amb places disponibles.

L’AMPA del centre defensa la singularitat de l’escola bressol, que dóna servei a 36 nens i nenes del barri. A principis del mes de desembre van iniciar una recollida de signatures per evitar-ne el tancament. Asseguren que és cert que hi ha altres llars d’infants a la zona, però la del mercat és l’única que manté les beques per als infants.

Notícies relacionades

Etiquetes

,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.