Partit complicat el que ha jugat l'Europa a Can Peixeuet, l'hi ha costat molt dominar, i ha tingut poques ocasions. Els de Sant Coloma només han arribat un cop en perill, al minut 39, i Aitor Torres ha tallat i ha enviat a córner. Abans del descans, un xut de falta de Rovira, que ha sortit per sobre del travesser. Només començar la segona part ha arribat el gol escapulat. Jugada de Ramon Rovira per la banda dreta, ha centrat i Óscar Muñoz ha tocat la pilota amb la punta de la bota, suficient perquè Roberto Camacho ho aprofités per fer el gol. Al minut 60, ocasió de la Grama, Pedrola ha xutat i Victor Duran ha posat la cama, el rebot gairebé acaba en gol, però Rafa Leva ha estat molt ràpid enviant a córner. A 15 minuts per al final, llançament de falta de Morales que s'ha convertit en l'empat. En els darrers minuts del partit ha estat la Gramenet, que amb un home menys, ha tingut més ocasions per endur-se la victòria. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Jo crec que és injust, l'Europa ha fet mèrits per emportar-se els tres punts. Ells han fet un xut a porteria, i malauradament ens han enganxat amb un gol de falta. Sabíem que el perill d'ells era la pilota aturada però bé, la qualitat del jugador també compta."

UDA GRAMENET: Xavi Comas, Pons, Fontanils, Gerard Sanz, Esteban (Sergi Pastells, 61′), Libo, Pedrito, Tuneu (David Gascón, 61′), Eloi Fontanella, Morales i Pedrola.
CE EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Cano, Aitor Torres, Javi Lara, Rovira, Valderas, Óscar Muñoz (Epitié, 79′), Guzman i Camacho (Romero, 79′).
Gols: (Camacho, 46′); 1-1 (Morales, 74′).