Munster Academy alliçona el rugbi barceloníActualitzat el 09.02.2013 a les 21:39 David Ferrús

Durant aquestes dates, la cita anual del sis nacions de rugbi centra tota l'atenció mediàtica d'aquest esport amb la participació d'Anglaterra, Escòcia, Gal·les, Irlanda, França i Itàlia. Tot i la proximitat de Catalunya amb el Sud de França, on el rugbi és esport nacional, l'arrelament a casa nostra és més aviat escàs. Però hem tingut una oportunitat de veure en acció l'equip irlandès del Munster Academy, que ha viatjat a Barcelona amb un equip integrat per jugadors del seu planter per enfrontar-se al Rugby Barcelona, una selecció dels millors jugadors catalans. Els irlandesos s'han imposat per un contundent 7 a 95.

Transcripció del vídeo

Notícies relacionades

Etiquetes

, , ,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.