Partit que ha començat amb un Europa llançat a l'atac. Oscar Muñoz i Guzman han tingut les primers ocasions. Lara ho ha provat des de lluny. En un llançament de falta, Leon i Muñoz s'han molestat. Al minut 32, Marc Gràcia ha fet penal sobre Valderas. Oscar Muñoz ha llançat la pena màxima, però el porter ha rebutjat, Cano ho ha aprofitat i ha fet el gol de l'Europa. Un minut abans del descans, el Vilassar ha tret un córner, Eloi ha rebutjat com ha pogut i la rematada de cap d'Uri ha tocat al pal i ha acabat a les mans del porter escapulat. A la segona part, ocasions de nou per a l'Europa. Un primer xut de Diego que ha sortit fora. A la següent jugada, centrada de Leon i la rematada de Rovira també ha anat fora. Al minut 53, control d'Oscar Muñoz i entre Imanol i Uri ha enviat a córner. Al minut 68, ocasió del Vilassar, Aitor ha tret un córner i per poc que no ha fet un gol olímpic. Javi Lara ha tingut una molèstia als isquiotibials, ha estirat una mica, s'ha provat i ha seguit al camp. Al minut 82, falta que ha tret el Vilassar, Quim ha despenjat amb el cap per Uri Martín, que ha enviat a fora. Al minut 88, Javi Lara ha estat substituït. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Ha tingut una molèstia a l'isquio, no ha notat una estrebada però si una punxadeta, i hem canviat per precaució. El que passa que volíem fer el canvi abans, però el Diego s'ha trencat, bé no sabem si s'ha trencat el dit o no. i hem hagut de ser allà, d'aquelles coses que acabes de fer un canvi de cop et trobes que ara que fem i amb un partit així tan igualat, però bé el Javi ha decidit continuar una mica més i aguantar i al final per precaució i esperem que no sigui res. I en el cas del Diego vejam aquest dit com va." En el temps afegit, centrada d'Adri, al segon pal Àlex ha rematat i Eloi ha aturat sense dificultat. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Avui és un partit que hem dominat d'inici fins al final. On un resultat normal hagués estat un 3 a 0, on hem tingut ocasions per sentenciar abans, però hi havia un rival avui una mica, a part de l'equip mateix que és el Vilassar, que és un equip difícil, l'aire no, l'aire avui ha sigut crec que bastant determinant, a la primera part hem pogut sentenciar nosaltres i la segona part sense tenir ells, excepte una al final, aquell remat de doble pentinada de cap. Ells ens han fotut allà al darrere perquè no podíem sortir per culpa de l'aire era difícil combinar. I al principi de la segona part hem tingut dues molt bones per sentenciar i no hem pogut fer-ho i a partir però bé hem de saber que aquesta Lliga és així i l'equip continua treballant per treure tres punts de principi fins al final i un altre cop ho hem assolit." PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Casa nostra és la clau. Un equip que a casa no és fort, és aquesta irregularitat que no et deixa encadenar dos partits seguits guanyant, no et deixa anar-te'n a dalt. De moment aquí estem molt bé, fora també fem bons partits. Lògicament els rivals pressionen i guanyar fora és molt difícil, però bé hem de seguir en aquesta línia i fer-nos forts aquí, i si és així estarem tota la Lliga allà dalt." L'Europa ha aconseguit una victòria molt treballada que li permet seguir en tercera posició, a set punts del líder, l'Olot, i a 10 punts del cinquè, el Rubí.

EUROPA: Eloi, Aitor Torres, Víctor Duran, Cano, León, Javi Lara (Alberto, 88′), Valderas, Óscar Muñoz (Epitié, 68′), Guzman, Rovira (Camacho, 76′) i Diego.

VILASSAR DE MAR: Imanol, Adri, Uri, Barry, Marc, Navarro (Uri Martín, 69′), Edu, Urbano (Aitor, 13′), Àlex, Youssef i Luque (Quim Solano, 50′).

ÀRBITRE: Héctor Robas Bondia (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Aitor Torres, Cano, Valderas, Óscar Muñoz i Diego (Europa) i a Marc i Quim Solano (Vilassar de Mar).

GOLS: 1-0 (Cano, 32′).