Aquesta ha estat la vintena jornada de la Tercera Divisió i podríem dir que davant del Terrassa, l'Europa ha jugat el millor partit de la temporada. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Sí possiblement sí, a més era contra un equip molt complicat, amb molta qualitat al camp, un equip que s'ha mostrat irregular a la lliga però que en qualsevol moment et podria fer un 0 a 4, un 0 a 3, i té jugadors per marcar diferències. I avui era un d'aquests dies per, era un prova d'examen per a nosaltres, per veure si realment l'equip era consistent i havíem assimilat tot el que havíem treballat durant la setmana i, bé, ha sigut per a mi, estic convençut que ha sigut el millor partit." Domini del joc durant els 90 minuts de partit. L'única ocasió de la primera part del Terrassa al minut 9 un xut de Roca que ha sortit fora. Llavors han arribat les ocasions europeistes. Javi Lara ha tret una falta i Miguel Ángel ha tret com ha pogut amb els punys. Al minut 19, Javi Leon ha tret de banda i el xut de Valderas ha sortit fora. 10 minuts més tard la mateixa jugada i en aquesta ocasió el xut ha estat de Guzman. I han seguit les oportunitats de l'Europa, Leon ha centrat i la rematada de cap d'Óscar Muñoz ha sortit fora per poc. Llançament de córner de Javi Lara i Oscar ha rematat per sobre del travesser. Guzman ho ha provat des de fora de l'àrea i el porter del Terrassa ha aturat fàcilment. Al 41, nou llançament de córner de Lara i la rematada de Cano ha estat fluixa. Quan faltaven tres minuts per al final, molt bona jugada individual d'Oscar Muñoz, dues bones regatades i la centrada no l'ha pogut rematar Valderas. Tan endollats han estat els escapulats que Diego s'ha permès una cua de vaca amb canyo per assistir Óscar. Abans del descans, un xut de Roberto Camacho que ha tret Miguel Ángel a córner. Només començar la segona part, l'àrbitre ha anulat un gol a Roberto Camacho per fora de joc. Al minut 53, Álex Fernández ha perdut una pilota que ha aprofitat Diego per fer el primer per als escapulats. Llavors l'Europa ha començat ha tenir encara més ocasions, Óscar Muñoz ha creuat massa la pilota. Javi Lara ha fet una passada en profunditat per Guzman i el porter ha tret molt bé. De nou Oscar Muñoz i la pilota ha sortit molt alta. Al minut 60, Roca ha llançat una falta i la pilota ha picat al travesser. Tres minuts més tard Oscar ha rematat un córner, la pilota ha anat fora. Al minut 69 Guzman ha fet una centrada, Roberto Camacho ha rematat i Miguel Ángel hi ha posat la mà. Abans que sortís la pilota, Camacho ha tornat a xutar i Óscar ha marcat amb el pit el segon dels de Gràcia. Al minut 74, Diego ha estat substituït, els seguidors escapulats l'han ovacionat cridant el seu nom. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Jo me n'alegro molt per ell perquè li estava mancant el gol i avui, a sobre, n'ha fet un altre i ens ha obert la llauna i crec que ha tingut una actuació de deu." En el lloc de Diego ha entrat Dani Romero després de gairebé dos mesos de baixa per lesió. Al 77 nova ocasió dels egarencs i Rafa Leva ha rebutjat molt bé. A 8 minuts del final Guzman ha hagut de ser substituït per lesió. En el temps afegit un xut de Molist que Rafa Leva ha aturat fàcilment. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Ho tornaré ha dir cada setmana però la gent està bolcada en l'equip i quan l'equip no pot més els últims deu minuts, perquè l'esforç que hem fet durant 80 minuts ha sigut brutal i lògicament els últims deu minuts contra un Terrassa, se't fiquen allà al darrere i veus que ja no podem més, però és que ells hi van, i hi van perquè la gent hi és i els anima, i qualsevol cosa, un rebuig, un córner que traiem, aquest bramor, la gent a sobre això és importantíssim i crec que amb aquesta comunió d'afició, amb nosaltres i directiva, tots junts, vull dir aquest equip ho vaig dir el primer dia ha de ser invencible. És que realment és aixi i torno a palpar això, i això dóna la tranquil·litat d'entrar per la porta i dir avui jugo i avui guanyo. No tens dubtes de si em diran, no em diran, tot això ve rodat i els agraïm molt, molt, molt."

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Javi Lara, Camacho, Valderas, Óscar Muñoz (Rovira, 79′), Guzman (Alberto, 82′) i Diego (Romero, 72′).

TERRASSA: Miguel Ángel, Mario, Barriendos (Alberto Garcia, 45′), Roca, Céspedes (Joan Roig, 57′), Molist, Fran Grima, Pugui, Álex Fernández, Ramon Suàrez (Vinuesa, 65′) i Montoro.

ÀRBITRE: Francisco Javier Pazo Mora (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Óscar Muñoz (Europa) i a Mario, Ramon Suàrez i Alberto Garcia (Terrassa).

GOLS: 1-0 (Diego, 52′); 2-0 (Óscar Muñoz, 68′).