La UE Horta organitza el Torneig de Reis de waterpoloActualitzat el 03.01.2013 a les 21:59 Y. Jordana / P. Agudo

La Unió Esportiva d'Horta organitza, per aquestes dates, un trofeu de waterpolo en les categories benjamí aleví, infantil i cadet. Hi han pres part, a més de l'equip d'Horta, el Club Natació Barcelona, el Club Natació Poble Nou, el Club Natació Sant Andreu i el Club Natació Sant Feliu.

Tot i que el més important del Trofeu de Reis és la participació i la diversió, també hi ha equips guanyadors. Aquests n’han estat els resultats. Alevi femení: UE Horta – CN Sant Feliu (0-8). Aleví masculí: UE Horta – CN Barcelona (7-9). Benjamí: UE Horta -CN Poble Nou (5-14). Infantil: UE Horta – CN Sant Andreu (8-8) i Cadet: UE Horta – CN Sant Andreu (4-4).

Transcripció del vídeo

Notícies relacionades

Enllaços externs

Etiquetes

, , , , ,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.