Abans del partit una imatge que no és el primer cop que es veu al Nou Sardenya. Samarreta de suport, per part de tota la plantilla de l'Europa per a Cebri, lesionat de llarga durada. La primera part de l'Europa ha estat molt dolenta, segons Dólera, la pitjor de la temporada al Nou Sardenya. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "És el pitjor partit que hem jugat aquí a casa; com el temps, hem sortit molt freds." Aquesta fredor ha estat més intensa al minut 20, quan el Castelldefels ha fet el gol. Uri ha xutat de lluny i Rafa Leva no ha pogut blocar la pilota. Jose Santos ha aprofitat per fer el gol. A la segona part, han arribat les millors ocasions per als escapulats. Les intervencions de Marc Ramirez han estat claus per als mariners. Però en el gol de l'empat de l'Europa, Ramírez no ha pogut fer res amb el xut de Diego. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La veritat és que la primera part sigut lamentable, i no hem tingut opcions de res. Crec que a la segona part, l'equip ha canviat absolutament i bé si hem sumat un punt, però si el Marc Ramírez no treu tres de la ratlla de gol doncs qualsevol d'aquestes jugades és gol i 'se acabo la tontería'." L'Europa continua tercer a la classificació amb 26 punts, la propera jornada els escapulats jugaran al camp del Palamós.

CE Europa: Rafa Leva, Édgar (Delmàs, 70′), Víctor Duran, Cano, León, Valderas (Epitié, 46′), Guzmán, Javi Lara, Rovira, Camacho i Diego

UE Castelldefels: Marc Ramírez, José Santos, Marc Martínez, Mario, Uri, Montilla, Jorge Sánchez, Gilberto, Naoufal (Sergio Prieto, 92′), Roldán (Gordillo, 75′) i Édgar Doblas (Sani, 65′)

Àrbitre: Barceló Roca (Girona). Ha ensenyat targeta groga al local Guzmán i als visitant Mario i José Santos.

Gols: 0-1, José Santos (20′); 1-1, Diego (85′).

Incidències: 650 espectadors al Nou Sardenya