És la primera vegada que a tot l’Estat se celebra el dia de les rebaixes en línia, una cita que s’estrena amb grans aspiracions: aconseguir que unes 200.000 persones comprin algun producte per Internet, exactament a través del portal de l’eDay. Els cibercompradors poden entrar al web i veure les marques que hi participen, veure quins descomptes ofereixen i decidir-se a comprar. Hi ha grans marques, plataformes de venda en línia i empreses més petites. S’hi poden trobar ofertes en productes de moda, de bellesa, vols, alimentació, aparells electrònics, subscripcions a diaris, lloguer de cotxes i molts més productes. Per iniciar la compra els usuaris s’han de descarregar els cupons de descompte que ofereix cada marca.

Una iniciativa pionera als Estats Units

El dia de les rebaixes a Internet ha funcionat molt bé als Estats Units amb el Cyber Monday. A Alemanya, el Regne Unit i a Portugal també n’han celebrat versions amb èxit de compres. És per això que l’empresa eWorld ha decidit provar la iniciativa al país.

Correus participa en la campanya

L’empresa de Correus s’afegeix a la inciativa del comerç per Internet i hi participa amb el suport logístic. S’encarrega d’enviar les compres que es facin a través de les botigues en línia que s’han afegit a l’eDay.