Julià García, entrenador de la UE Sants: "A la primera part jo crec que el resultat hauria pogut ser a favor nostre, però si tens les ocasions i no les fas, aleshores al mínim detall que hem tingut defensivament ens ha costat la jugada i anar a remolc amb un home menys. Tot i així hem tingut més ocasions que ells. Jo crec que hem fet moltes coses per guanyar aquest partit i no han sortit bé. A dalt ens ha costat molt entrar en aquesta dinàmica d'aprofitar les ocasions i després dos errades defensives ens han costat dos gols. Ells han tingut una bona actitud defensiva, molt ben col·locats, però qui ha vist el partit sap que hem fet coses per no perdre'l. Dues errades defensives i ja està, no hem aprofitat les 4 o 5 ocasions inclús amb el 2 a 0 davant el seu porter, en Ferran Pol que ha estat molt bé, i el resultat és negatiu. El joc ha estat dispers però l'equip ha tingut una bona actitud que no se li pot negar"

Les forces entre el Sants i l’Andorra han estat equilibrades durant 48 minuts. Llavors ha arribat el penal a favor dels visitants que a més ha suposat l’expulsió de Javi Martín. Cristian Martínez ha transformat el llançament des dels 11 metres i ha aplanat el camí a la victòria. Tot i això, l’Andorra també s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Moisés per doble groga. Al minut 67, Cristian Martínez ha fet el segon i ha sentenciat el duel a l’Energia.