La rambla del Poblenou respirava, aquest matí, un ambient estrany. Força gent pel carrer, però no gaires comerços oberts, alguns amb les persianes mig abaixades. El prototip dels que treballaven és el del treballador autònom o el del petit comerç que no es pot permetre el luxe de perdre un dia d'ingressos. SERGI SOLER, botiguer "Perquè la crisi ens hi obliga. Encara que no ens agradi tot el que està fent el Govern i aquestes coses, nosaltres, per poder menjar, hem de treballar, no queda una altra." VÍCTOR DÍAZ, treballador de l'ONCE "Jo no he fet vaga avui, no he fet vaga perquè no crec que amb la vaga s'arregli res i he decidit venir a treballar." Els bars i restaurants que han decidit mantenir l'activitat normal han notat canvis. MARIBEL ESTEVE, responsable del restaurant Alfa 5 "Hi ha menys gent, òbviament, la meitat aproximadament. Molta gent per por o perquè no s'ha pogut treballar, no ha arribat a la feina, però el que ha pogut, el que ve en cotxe, el que no viu gaire lluny ha arribat i està treballant, no sé si amb normalitat, però estan treballant." Amb botigues obertes o tancades, és clar que avui no és un dia normal.