Bon partit dels de Pedro Dólera al camp del Vilafranca. Un matx en què ha debutat el darrer fitxatge de l'Europa. La primera part ha estat dominada pels escapulats, control de la pilota i moltes ocasions. Fins al minut 35 no ha arribat l'ocasió més perillosa del Vilafranca, passada en profunditat de Naca, i Valerio no ha definit bé davant de la sortida de Rafa Leva. Al minut 37, la jugada polèmica, Rovira ha intentat superar Miguel Ramos, que ha tret la pilota, però el rebot ha caigut a Dani Romero, el seu xut ha impactat al braç de Javi González i l'àrbitre ha xiulat penal i ha expulsat el jugador del Penedès. Javi Lara s'ha encarregat de transformar la pena màxima. En el temps afegit ha arribat el segon, l'Europa ha trenat una bona jugada, Javi Lara l'ha passat a Valderas i aquest li ha tornat, Lara ha superat per alt el porter i Roberto Camacho ha marcat. Pel que fa al segon temps, poca cosa, alguna aproximació del Vilafranca, però sense cap conseqüència en el marcador. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Molt content pequè era un partit molt complicat, veníem amb set baixes molt importants i bé s'ha demostrat que l'equip és sòlid, jugui qui jugui." Cal destacar el debut del juvenil Miquel Sais amb el primer equip.

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Dani Antolínez (Guti, 67′), Puchi, Marcos, Valero (Ruben, 89′), Bacaicoa, Naca (Ismael, 45′) i Oriol Molins.

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Alberto, Mañosa, Aitor Torres, Javi Lara, Valderas (Micki, 85′), Guzman, Camacho, Romero (Diego, 51′) i Rovira (Delmàs, 51′).

ÀRBITRE: José Andrés Páez Brines (Tortosa)

TARGETES: Grogues a Alberto, Aitor Torres, Javi Lara i Romero (Europa). Vermella directa a Javi González -minut 37- (Vilafranca).

GOLS: 0-1 (Javi Lara -p-, 38′); 0-2 (Camacho, 45′).