ELHADJI BANDEH, jugador del CE Júpiter "Prefiero que gane el equipo a yo estar metiendo goles. O sea que, prefiero yo no acabar metiendo gol en un partido y que ganemos cero a uno." JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter: "Errades puntuals i que, possiblement, començant per mi i acabant pels jugadors, potser no estem demostrant que tenim nivell per competir a Tercera."

El Júpiter no aixeca cap. Aquesta vegada però, semblava que les coses anaven millor i l’equip de la Verneda s’ha avançat al marcador amb un gran gol d’Elhadji al minut 28. Tot i no dominar, Sergio no ha hagut de participar i els gris grana estaven còmodes al camp. Tot s’ha torçat a les acaballes de la primera part. Molina, ex de la Monta, ha centrat una falta i Kiki, tot sol, ha rematat a la xarxa.

A la represa, als cinc minuts, de nou un error puntual ha fet que Criado avancés els vallesans amb un xut amb l’esquerra. Els homes de Juanjo García ho han intentat més amb joc directe que no pas bon futbol. Velillas ha tingut un mà a mà amb Planchería, però el porter li ha guanyat la partida. I en l’última jugada, inclús amb el porter Sergio a l’àrea rival, Masa ha rematat sol per sobre la porteria.

Nova derrota dels gris i  grana, sisena consecutiva, que fa que continuïn a la zona baixa de la classificació amb quatre punts. El pròxim partit és entre setmana, al camp del Terrassa

2- UE Rubí: Planchería, Oriol Dot, Ortega, Kiki (Raventós 44’), Roger, Molina, Joshua, José Antonio (Javi Calvo 85’), Baby (Roma 72’), Criado i Javi Sánchez.

1 – CE Júpiter: Sergio, Guille, Xavi, Poche (Lalo 81’), Santolalla, Isra, Peter (Toni 70’), Romo (Oriol 61’), Elhadji i Velillas.

Gols: 0-1 Elhadji min.29,  1-1 Kiki min.42, 2-1 Criado min.50.