Els presidents han agafat lloc. El de la Monta, Manolo Llamas, s'ho ha mirat a peu de gespa i Gil de Bode, a la grada. Una tribuna amb exjugadors de Nou Barris com Ferran Melich, ara al Terrassa. Amb els locals, Rubén Jiménez ha debutat de titular i la primera part del derbi el Muntanyesa ha pressionat sobretot a pilota aturada. Després d'un avís, Uri Escabrós ha obert la llauna abans del descans. ORIOL ESCABRÓS, jugador del CF Muntanyesa "Un partit disputat contra un bon rival com l'Europa. Trobo que em fet un bon partit, ells també. Em tingut les nostres ocasions i al final un empat que crec que es just pel que s'ha vist al camp." "Content pel primer gol de la temporada, per poder ajudar a l'equip i a seguir amb aquesta linea a seguir treballant i tirar els punts endavant que es el que necessita l'equip." A la segona part, l'Europa ha buscat la remuntada i ha trobat l'empat en un servei de banda que pentina Cano i Epitié sorprèn Cocera. Els últims minuts han estat de domini escapulat, però l'encert sota pals del porter dels de Nou Barris ha mantingut l'empat. ÀLEX CANO, jugador del CE Europa "Tras el gol de ellos a falta de un minuto nos ha sabido bastante mal porque teniamos el partido más o menos controladoy quieras o no pués ellos con la ventaja en el marcador saben defender bien pero aún así la segunda parte creo que hemos sido superiores, hemos apretado bastante, los hemos encerrado asta que hemos metido el empatey creo que hemos merecido hasta poder ganar."

1 – CF Muntanyesa: Cócera, Romera, Escabrós, Borges, Miralles, Nils Puchades (Aleix Dalmau 71′), Ruben Giménez, Oriol Sala, Joshua (Dani Sánchez 60′), Sosa (Cano 75′), Dani García.

1 – CE Europa: Eloi Mir, Cano, Guzmán (Delmàs 67′), Epitié, Cebri, León, Lara, Camacho, Rovira (Diego 62′) , Durán, Edgar Domingo.

Gols: 1-0 Uri Escabrós min.44, 1-1 Epitié min.68