Després d'un inici amb oportunitats per a un i altre equip, en el minut 15 Luke ha inaugurat el marcador per als visitants. Després d'això, els gris i grana han despertat i en cinc minuts Elhadji ha empatat el partit. El Júpiter ha anat de menys a més, però la primera part ha acabat amb empat a un. Després del descans el partit s'ha tornat boig. Només començar, els de la Verneda han vist com Quim Solano i altra vegada Luque gairebé sentenciaven el partit amb l'1 a 3. Però si una cosa té aquest equip és la màxima de no rendir-se mai. Un xut d'Elhadji ha servit perquè Mechi fes el 2 a 3 i esperonats pel públic, els homes entrenats per Juanjo García han empatat a 3 amb un gol de Romo. El Júpiter s'ha abocat a l'atac per intentar consumar una remuntada èpica, però, quan millor ho estaven fent els de la Verneda, Àlex ha deixat glaçats els aficionats amb el 3 a 4. La sort no acompanya el Júpiter que, malgrat jugar bons partits, li falta aquella engruna per sumar punts. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Si algú ha posat futbol hem estat nosaltres, però bé, en el futbol diuen que les dinàmiques són importants. Jo cada cop hi crec més, no amb això justifico les derrotes perquè no estaria bé."

CE Júpiter: Sergio, Mechi (Velillas, min 69), Masa, Poche, Elhadji, Romo, Toni (Xavi Valls, min 81), Isra, Oriol (Tonet, min 69), Lalo, Chinchilla.

Vilassar de Mar: Carulla, Barry (Adri, min 50), David García, Peque, Marc García, Uri, Luque (Miquel, min 74), Joan Molina, Quim Solano, Alex, Jonathan (Edu, min 60).