Aquest és un dels més de 80 restaurants de Catalunya que han decidit donar als seus fogons una finalitat solidària. L'Eva, la cuinera, ha ideat alguns plats, com el salmó noruec amb ceba confitada i mango, perquè els clients hi contribueixin. Del preu total, un euro es destinarà a l'ONG Acció Contra la Fam i la seva campanya contra la desnutrició infantil. A banda, els clients poden destinar-hi la quantitat que vulguin. Tant a ella com al Jaume, els dos propietaris del restaurant, els va agradar molt la iniciativa. JAUME VILÀ, restaurador "Hi ha un número de països determinats que passen gana i hi ha la contradicció que als països occidentals hi ha mala alimentació i sobrepès. Entre els clients també ha estat molt ben acollida." EVA DAVO, cuinera "La gente en seguida si no coge los platos señalados nos da una aportación..." La campanya compta amb el suport de mestres de la gastronomia com Mario Sandoval o Carles Gaig. L'any passat es van recaptar 100.000 euros amb la participació de gairebé 500 restaurants espanyols.

Restaurants de Barcelona contra la fam:

Cos
Watatsumi
Makro
Etapes
Patagonia Beef&Wine
Zarautz
El Puma
La Graella
El Filete Ruso
Shanti
Nass Restaurant
El Yantar de la Ribera
La Graella