PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Sempre és patir, patir, patir, però vaja, ja hi estem acostumats, hem de treballar-ho així i bé, el dia que ens entri tot el que generem serà un escàndol."

L’equip escapulat s’ha imposat per 2 a 1 al Rubí. Els graciencs han començat molt bé i en el minut 14 Javi Lara, de cap, ha marcat l’1 a 0. Els homes entrenats per Pedro Dólera han dominat a plaer i han marcat el segon en el minut 39, gràcies a la insistència de Cano. Després de la primera part, més bona en molt de temps, a la segona tot ha canviat, ja que el Rubí ha reduït distàncies al minut 53 amb un gol de Javi Sánchez. A partir d’aquí, els visitants han tingut alguna ocasió més, però l’Europa ha estat superior i s’ha endut els tres punts merescudament.