PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La primera part hauríem d'haver sentenciat el partit. No ha estat així. Hem tingut diverses ocasions i hem deixat un partit obert contra un equip que, vaja, l'únic que proposava era joc directe i ens ha costat emmotllar-nos aquí."

Els escapulats han fet una molt bona primera part amb domini de la pilota, però no han pogut marcar. Just abans del descans els de Pedro Dólera han estavellat dues pilotes al pal. Això potser ha suposat una llosa anímica, perquè a la repesa la pel·lícula ha variat i el Vilassar ha fet l’1 a 0 al minut 70 gràcies a Molina. Gatell ha tingut l’empat a les seves botes però ha desaprofitat l’oportunitat de gol. Peque, del Vilassar, ha vist la vermella per una agressió a Cebri.

A la grada hem trobat l’anècdota del partit, amb la presència de l’expresident de l’Espanyol, Daniel Sánchez-Llibre.

UE Vilassar de Mar: Imanol, Escribano, David G., Peque, Aitor, Uri Serra, Alex, Joshua (Marc Garcia, 73′), Finidi (Cervantes, 61′), Molina, Hamza (Quim Solano, 50′).

CE Europa: Rafa Leva, Edgar, Victor Duran, Cano, León, Mañosa, Roberto Camacho (Delmàs, 65′), Guzmán, Cebri, Javi Lara, Diego (Gatell, 79′).