La trobada entre regidors de Convergència i del PSC ha estat a porta tancada i ha servit per intercanviar-se mútuament 10 prioritats de govern. Els equips negociadors els han encapçalat el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, (CiU) i la regidora Assumpta Escarp (PSC).  Segons ambdues formacions, el to de la trobada ha estat cordial. A la sortida, Forn ha destacat la voluntat d’entesa de les dues formacions de cara a l’aprovació definitiva del PAM, al plenari del 5 d’octubre. “Sóc optimista. No és la primera reunió que fem, l’evolució és positiva i res ens fa pensar que això no  hagi de continuar bé i acabar bé”, ha dit Forn.

Per la seva banda, la regidora socialista Assumpta Escarp ha dit que la negociació d’aquest dimecres s’ha mogut en el mateix clima de cordialitat i entesa que hi havia al juliol, i que espera que en les pròximes setmanes “es continuï avançant en la negociació del full de ruta”.

Tot i les impressions positives hi ha alguns temes, com el model de les escoles bressol públiques, les polítiques actives de feina i el projecte Blau@Ictinea, que continuen allunyant les posicions. Convergents i socialistes es tornaran a reunir la setmana que ve per seguir negociant.