La quarta jornada del Torneig d’Històrics enfrontava tres equips de la Tercera Divisió i la igualtat va ser la tònica dominant durant els tres partits. El Manlleu i el Cornellà es van tractar amb molt de respecte i, tot i el domini dels osonencs, el partit va acabar amb empat a zero gols. En el segon enfrontament, nou empat, en aquest cas a un, entre el Manlleu i el Vilassar de Mar, que debutava en el torneig. Els del Maresme van tenir les ocasions més clares, però van ser els de Jordi Dot els qui es van avançar en el marcador, gràcies a un xut de Fortet dins l’àrea. Era el minut 36 i per al Vilassar era un tot o res. Els de Manel Moya es van llançar a l’atac i van obtenir la recompensa del gol en el minut 45 mitjançant Àlex. L’últim partit, decisiu, estava ple d’emoció. L’empat a zero afavoria el Manlleu, que no jugava. L’empat a un classificava el Vilassar i al Cornellà només li valia la victòria. El Cornellà va fer l’1 a 0, que seria defenitiu, mitjançant Ñito, però el Vilassar va tenir opcions d’empatar. La més clara, un penal sobre Sergio Urbano, que va llançar Finidi, però que Íñigo va aturar. Els verds van tenir ocasions per fer el 2 a 0, però el Vilassar també hauria pogut empatar. Finalment, la victòria del Cornellà els va classificar per a les semifinals.