Primer partit de la pretemporada del Sants i de l'Europa. Els de Julià Garcia es van imposar per la mínima en un partit que serveix als equips per agafar ritme. Al minut 12, Gery va fer l'únic gol del matx, d'un xut creuat va superar la sortida de Rafa Leva. Els dos entrenadors van fer jugar a tots els jugadors convocats pel partit. L'Europa va controlar el joc demostrant la superior categoria. Però malgrat això va ser incapaç de fer un gol al Sants. Segueix amb la tònica de la temporada passada moltes ocasions i poca efectivitat, però Pedro Dólera va valorar positivament el treball de l'equip. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La veritat és que ha sigut molt positiu pel que fa a l'actitud i els quilòmetres que han fet. Ells han estat més encertats en l'única ocasió que han tingut i nosaltres agafant el ritme i sobretot els moviments de la gent nova, hi ha coses positives i coses per millorar i d'això es tracta." Julià Garcia va donar molta importància, al fet d'enfrontar-se a un equip de categoria superior. JULIÀ GARCIA, entrenador de la UE Sants "És millor jugar amb equips d'aquest nivell de l'Europa, perquè les coses té les posen difícils i a més a més t'hi has d'esforçar molt més. I et dóna un plus de treball en pretemporada interessant." L'Europa juga aquesta tarda a les 7 al camp del Taradell, mentre que el Sants jugarà dimecres al vespre al camp del Castelldefels.

SANTS: Chueca, Fabregat, Quim, Pierre, Rangel, Fran, Peque, Edu Soler, Gery, Aleix i Juste… També van jugar: Valls, Kevin, Roger, Gala, Castillo, Martín, Jordi, Estiven, Mario, Gerard, David López, Dídac i Escudero.

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Alberto, Gatell, Ivan Álvarez, Camacho, Dani López, Javi Lara, Epitié i Rovira… També van jugar: Eloi, Torres, Cano, Vea, León, Mañosa, Rodón, Guzman, Delmàs i Diego.

ÀRBITRE: César García Peñacoba

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Gery, 12′).

INCIDÈNCIES: Primer partit de la pretemporada.