JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Hem estat bé. A la primera part suposo que uns 15 o 20 minuts. I a la segona, uns 15 minuts. Millor, l'equip va agafant una mica el que nosaltres volem. La feina que volíem fer, jo penso que l'hem feta bé. I bé, continuar treballant que no ens queda una altra."

El Júpiter va començar la pretemporada el 24 de juliol i l’equip, que estrena categoria aquesta temporada, no ha tingut problemes per enfrontar-se contra equips teòricament superiors. En la pràctica, els equips més rodats han guanyat sense gaires problemes. Primer va ser el Sant Andreu, que va vèncer per 0 a 3 al camp de la Verneda, i el segon amistós de la pretemporada va ser contra l’Hospitalet. Manga, de penal, i Bakary van marcar a la primera part i Ángel Sánchez i Iván, a la segona. Els gris i grana no van poder crear gaires ocasions de gol i van patir un càstig excessiu.