Molts aficionats dels dos equips no es van voler perdre el partit al Municipal de Sant Oleguer. Després de la costellada contra l'Al Nassr, els quadribarrats van sortir disposats a oferir una bona imatge. David Prats va lluir el braçal de capità i a la mitja hora de joc ja va reivindicar la qualitat que té. Va provocar un penal de murri que ell mateix va transformar. Els arlequinats van buscar l'empat, però es van topar amb el travesser primer i amb el porter juvenil Aliaga a la represa. Al minut 71 una cavalcada de Xapi Arnau va acabar amb la pilota als peus de Xavi Jiménez, que va fer el segon. No va ser l'últim del partit, perquè el Sabadell va posar emoció amb un llançament magistral de falta de Fito Miranda. Al final, victòria contra un rival superior i una nova etapa cremada en aquesta pretemporada.

Piti Belmonte va fer jugar Èric, Càrdenas, Jarque, Mikel Azparren, Jilmar, Víctor, Jorge Muñoz, Adri, Rubén, David Prats i Edgar. A la segona part va canviar els 11 jugadors i van entrar Aliaga, Xapi Arnau, Cristian Riera, Melo, Rubén Canelada, Sergio, Xavi Jiménez, Aitor, Quim Araújo, Josu i Javi.

Encara falten fitxatges

El tècnic quadribarrat va explicar que encara estan pendents de fer alguns retocs i que en els propers dies podrien tancar la incorporació d’un migcentre. Belmonte també es mostra molt satisfet de la tasca dels juvenils (ahir van jugar-ne vuit) i no descarta competir amb una plantilla curta que permeti l’entrada d’algun jugador del planter en convocatòria de Lliga.