La Coral Càrmina i la Banda Municipal interpreten una missa per la pau al Teatre GrecActualitzat el 14.07.2012 a les 10:20 Victor Giralt Jonama

La Banda Municipal de Barcelona va protagonitzar aquest divendres la seva habitual intervenció en el festival Grec. Ho va fer a instàncies de la Coral Càrmina, que enguany celebra el 40 aniversari, interpretant la cantata 'L'home armat'.

Aquesta obra es tracat d’una missa laïca antibel·licista composta pel galès Karl Jenkins, de formació clàssica però orientat després cap al jazz i el rock amb conjunst com la Canterbury Soft Machine. La cantata és la banda sonora d’un video amb imatges de tot el segle XX.

Transcripció del vídeo

Notícies relacionades

Enllaços externs

Etiquetes

, ,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.