Alerten que la instal·lació del complex comportarà alts costos socials econòmics i immaterials per al territori, com per exemple, que un miler de treballadors agrícoles perdin la feina. Exigeixen a Artur Mas “que deixi d’estar al servei dels poderosos” i consideren que acceptar el projecte suposa acceptar un nou Marina d’Or per a Catalunya.

Alguns manifestants han portat carxofes per mostrar que el delta del Llobregat és una de les zones més fèrtils de Catalunya i critiquen que, on ara hi ha camps d’aquesta hortalissa, és on es podria instal·lar el nou complex.

Aquest dijous, l’associació en defensa del medi ambient Depana va advertir que espais com el delta del Llobregat “haurien d’estar protegits per l’Exèrcit perquè tenen un valor estratègic incalculable”.

La plataforma Aturem Eurovegas , que aglutina una cinquantena d’entitats, va néixer al març per denunciar un projecte que considera que “perpetua el model de creixement basat en l’especulació urbanística i financera”. A finals d’abril, més de 200 persones van participar en una bicicletada popular per aturar el complex.