Fa més de 50 anys que Artur Mundet va cedir 40 milions de les antigues pessetes per construir una nova casa de la caritat per a la ciutat. Així va néixer el recinte Mundet, que des d'aleshores s'ha anat transformant. Avui ha estrenat oficialment noms per a alguns dels seus carrers que fins ara no en tenien. La família Mundet ha viatjat des de Mèxic per conèixer-los. ARTURO MUNDET, rebesnét d'Artur Mundet "És un honor poder estar aquí y ver lo que hicieron mi tatarabuelo y tatarabuela y que ha ayudado a tanta gente. Es un honor poder verlo" El nou nomenclàtor respon sobretot a la necessitat d'afavorir la mobilitat al recinte, ja que diàriament hi passen milers de persones. JAUME CIURANA, tinent d'alcalde de Cultura "Probablement fa uns anys si deies recinte Llar Mundet, ja n'hi havia prou. Però ara que hi han diversos usos, moltíssima gent que entra i que surt, entitats que tenen la seva seu, la Universitat de Barcelona, estudiants, recintes esportius, hi havia la necessitat que cadascun dels vials estigués senyalitzat" En la nova nomenclatura s'hi han inclòs cinc carrers i places, les principals vies del recinte. Hi ha aquest carrer, batejat com l'avinguda d'Artur Mundet. Entre la resta destaquen el de la plaça d'Anna Gironella, esposa d'Artur Mundet. També s'ha dedicat aquesta plaça a Manuel Baldrich. Va ser l'arquitecte del conjunt dels edificis de les Llars Mundet.

La nomenclatura de les principals vies del recinte de les Llars Mundet s’ha fet pensant amb el canvi d’usos dels edificis com la facultat, l’escola de primària o la residència de la tercera edat i que fins ara servien per ubicar cada carrer. La nomenclatura de cinc vies del recinte de les Llars Mundet és: avinguda d’Arturo Mundet, plaça d’Anna Gironella (esposa d’Arturo Mundet), plaça de Manuel Baldrich (arquitecte del conjunt de les edificacions de les Llars Mundet), carrer d’Olympe de Gouges i carrer d’Hipàtia d’Alexandria.

L’acte institucional de presentació de la nomenclatura ha tingut lloc a la plaça d’Anna Gironella i hi han participat de representants de l’Associació d’Antics Alumnes, de la família Mundet i del tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i el diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers.