L’Espanyol B  ja té matemàticament assegurada la presència als “play-off” gràcies a la victòria per 2 a 4 a Rubí. Els blanc-i-blaus eren conscients que calia guanyar i al minut quatre de partit ja guanyaven 0 a 2 gràcies als gols de Julio Rico i Thievy. El Rubí ha reaccionat amb el gol d’Epitié, però ha estat un miratge. Bacari ha fet l’1 a 3 tot seguit i quan faltava un quart d’hora Gabi ha marcat el quart dels de Raúl Longhi. A les acaballes, Ortega ha situat el 2 a 4.

Rubí: Suriñach, Reyes, Javi, Ortega, Oriol Dot, Epitié (Roger, min. 60), Juan Carlos (Toni, min. 60), Canti (Montoro, min. 50), Isma Porcel, Batanero i Toni.

Espanyol B: Edgar, Julio Rico, Víctor Álvarez, Blanchart, Zou, Paul Quaye, Pirulo (Tiko Messina, min. 71), Darder, Bacari (Moha, min. 82), Gabi i Thievy (Clerc, min. 87)

Gols: 0-1, Julio Rico (min. 3); 0-2, Thievy (min. 4); 1-2, Epitié (min. 46); 1-3, Bacari (min. 50); 1-4 , Gabi (min. 75); 2-4, Ortega (min. 81).