El director de la policia, Manel Prat, ha explicat que a la pàgina s’hi pot accedir a través del web dels Mossos d’Esquadra, en què apareix una pestanya amb imatges dels disturbis del carrer i el lema “Col·laboració ciutadana contra la violència urbana”.

En el moment de ser activat, el web recull 231 fotografies i tres vídeos, obtinguts de fonts policials i públiques (alguns mitjans de comunicació i xarxes socials), amb les quals els ciutadans poden ajudar a identificar 68 persones que suposadament van participar en els disturbis del 29-M i la identitat dels quals es desconeix.

Manel Prat ha afirmat que es garantirà la confidencialitat de les persones que aportin informació, però ha puntualitzat que serà necessari emplenar un formulari amb dades personals abans de transmetre informació, i que tot el procés estarà en coneixement de la fiscalia i la judicatura. El director de la policia ha destacat el web pel seu “valor pedagògic” i pel fet que es pugui convertir en una eina de prevenció de possibles aldarulls. Segons Prat s’hi podran identificar els esvalotadors, ja que en les imatges es mostrarà “clarament com cometen un delicte”. Ara bé, la ciutadania de moment no hi podrà penjar imatges.

Prat ha assenyalat que, des d’Interior, són conscients que el nou web pot ser “objecte d’atacs massius”, però ha advertit que l’equip informàtic l’ha dotat d’elements de protecció interna que ajudaran a identificar els autors dels intents de sabotatge informàtic, que en cas de ser descoberts podrien enfrontar-se a penes d’entre sis mesos i tres anys de presó. Manel Prat també ha insistit que es garantirà la més estricta confidencialitat als ciutadans que els ajudin a identificar els sospitosos.