Els esperen tres hores plenes d'activitats dirigides per quatre monitors especialitzats. Entre els vuit infants que han vingut a passar el dissabte el matí a la biblioteca de Nou Barris hi ha el Marc, que ara té 4 anys. Els seus pares aprofitaran les tres hores que s'hi estarà per fer encàrrecs. pare del Marc "És un respir. Anem a comprar o a prendre alguna cosa..." És l'objectiu principal del projecte Temps de Barri, temps per tu. Està dirigit a famílies amb infants d'entre 4 i 18 anys amb algun tipus de discapacitat. S'organitza de forma quinzenal en diferents equipaments públics de la ciutat. IRMA ROGNONI, regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats "Conciliació laboral i familiar. Són famílies que treballen. Cuidar d'un infant amb discapacitat és estressant físicament i emocionalment." En aquests moments hi participen 13 infants, però l'objectiu és que el projecte arribi a beneficiar 165 famílies de Barcelona abans que acabi l'any. Per accedir al servei només cal informar-se a la seu del districte. S'estendrà a les Corts a Sarrià i a Horta.

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat aquest dissabte un servei destinat a famílies amb fills d’entre quatre i 18 anys que tinguin  una discapacitat física, psíquica o sensorial. Es pretén que els joves facin activitats divertides els dissabtes al matí, entre les 10 i les 13 hores, de forma quinzenal, i mentrestant els pares puguin disposar de temps personal.

El servei Temps de barri, temps per tu ha tingut un cost de 54.506 euros i pretén beneficiar un total de 165 famílies a Barcelona. Es porta a terme a Sant Martí i  Nou Barris i s’estendrà a Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i  Horta-Guinardó abans que s’acabi l’any.