SANTI FERNÁNDEZ, entrenador CN Atlètic Barceloneta: ''Nosotros no podemos fallar para nada, en absoluto no podemos cometer ningun fallo y esperar ahora que ellos si que lo cometan, no? pero bueno queda bastante campeonato y no sera fácil ganar el resto de los partidos. GABI HERNÁNDEZ, entrenador del CN Sabadell: ''Ara per nosaltres comença una altra Lliga. Una Lliga duríssima, una Lliga on patirem molt i una Lliga on hem de demostrar que tot aquest esforç doncs portar-lo a piscines que seran difícils d'aconseguir els tres punts.

El primer quart va ser un festival golejador. El parcial de 5 a 3 demostra que els vallesans van sortir molt forts. En el segon i tercer quarts, l’Atlètic va ajustar la defensa i els va guanyar tots dos per 0 a 1. Els porters durant aquests dos períodes van estar excel·lents. En el quart últim i definitiu el Sabadell va fer un últim esforç i es va imposar per 3 a 2, fet que li va donar la victòria. Aquest triomf fa que ara els vallesans siguin els favorits per guanyar la Lliga.