Partit dolent de l'Europa avui al Nou Sardenya. Els jugadors de Pedro Dólera han estat incapaços de marcar, i ja han sumat tres jornades sense fer gol. Al minut 22, Dani Acosta ha tret una falta, i Carles Valldosera amb una gran rematada de cap ha superat Rafa Leva. La resta de la primera part res més; a la segona, l'Europa ha sortit fort, i ha tingut dues ocasions, primer un xut de Delmàs i tot seguit Roger Segalés no ha arribat a una centrada d'Àlex Cano. Al minut 18, de nou els de Gràcia, però ni Cebri ni Delmàs han pogut rematar. Una curiositat a la grada, s'ha pogut veure seguint el joc l'entrenador del Juvenil de l'Europa, Jesus Mariano Angoy, just en el moment que l'àrbitre ha expulsat Delmàs. Al minut 40, darrera ocasió dels escapulats, Rovira ha tret un córner, Cano ha rematat de cap i el porter del Vilanova Mario ha enviat a córner. Al 42, l'Europa s'ha quedat amb 9 jugadors per l'expulsió d'Alberto, també per doble groga. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Crec que hauríem merescut com a mínim empatar, encara que som uns desgraciats, però bé no tenim aquesta petita sort."

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Olmo (Nils, 76′), Alberto, Cano, Pociello, Ivan Álvarez, Rovira, Delmàs, Segalés, Javi Lara (Guzman, 68′) i Gatell (Cebri, 50′).

VILANOVA: Mario, Valldosera, Mañosa, Marcos Garcia, Pitu (Forzinetti, 85′), Triguero (Carlitos, 70′), Aleix Vall, Camacho, Patri (Fede, 63′), Pérez i Dani Acosta.

ÀRBITRE: Xavier Rubio Ponsati.

TARGETES: Grogues a Alberto -dues i expulsió minut 87-, Delmàs -dues i expulsió minut 72-, Javi Lara i Cebri (Europa) i a Mañosa, Triguero i Carlitos (Vilanova)

GOLS: 0-1 (Valldosera, 22′).

INCIDÈNCIES: Tercer partit de lliga consecutiu sense marcar gol.