No són clients habituals, els que rep Ada Parellada. Arriben preguntant pel sopar amb Màrius Serra. Bona part dels comensals que seuen a un reservat del restaurant són alumnes dels cursos d'escriptura de l'Ateneu, on l'altra Ada impulsora del projecte, Ada Castells, imparteix classes.... ADA PARELLADA i ADA CASTELLS, restauradora i escriptora "Normalment els contactes amb els escriptors, és això: la massificació del dia de Sant Jordi. O quan per exemple vas a una xerrada i al final has de fer la pregunteta, si és que hi ha torn de preguntes del públic. Molta gent es talla... En canvi, aquí serà una cosa absolutament natural, desinhibida. Exacte." La casa ha dissenyat un menú amb amb plats vagament inspirats en el personatge literari, com el brick de brie amb dàtils i salsa Chartreuse... L'escriptor explica que es diu Màrius en honor a un oncle que va ser monjo cartuixà... L'àpat dóna per a moltes anècdotes, però també per escoltar algun consell valuós del mestre dels jeroglífics. Un apareix quan Màrius Serra recorda que va començar a escriure traduint de l'anglès per a Columna, quan tenia 23 anys. El sopar amb l'escriptor costa 40 euros, amb un descompte de 8 per als alumnes d'escriptura de l'Ateneu. No és precisament un preu anticrisi, però se suposa que l'experiència s'ho val. De moment ja hi ha un nom confirmat per al proper sopar literari, el del mes de març. Serà el poeta Joan Margarit el dia 28.