Refotografiar Barcelona amb Mark KlettActualitzat el 20.02.2012 a les 09:05 Cristina Geraldes/ Montse Llorens

El 2010 l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona va encarregar al fotògraf nord-americà Mark Klett dues panoràmiques a través de la refotografia, una tècnica que li ha permès crear un panorama de la ciutat al llarg de 438 anys a partir de gravats del segle XVI i fotografies antigues i d'actuals.

Aquest gènere consisteix a tornar a fotografiar des del mateix punt una escena prèviament enregistrada. D’aquesta manera es pretén evidenciar el pas del temps mitjançant la confrontació de diverses imatges obtingudes en èpoques diferents.

Transcripció del vídeo

Notícies relacionades

Enllaços externs

Etiquetes

,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.