JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "El que necessitem és trobar un altre cop el joc que estem acostumats a fer. Més que guanyar o perdre 3 punts, si de 10 partits, 8 els jugues bé, al final en guanyes 7."

Els lleidetans han sortit molt bé i els homes de Juanjo García no han pogut jugar com volien. Els visitants han disposat d’ocasions fins que Tala ha marcat el primer al minut 18. El Júpiter ha reaccionat cap al final de la primera part però no ha pogut marcar. A la segona, una nova galleda d’aigua freda. Montalban ha fet el segon al 55, però quan faltaven 20 minuts per al final Poche ha retallat distàncies. La remuntada ha quedat en un miratge quan en el temps de descompte Rey ha fet el definitiu 1 a 3.