Mal partit del Muntanyesa avui al camp de la Bòbila. Els de Miki Carrillo han mostrat moltes carències en atac. Al minut quatre, Aitor Unzué, fill de l'exporter del Barça ha marcat l'1 a 0. Els locals han continuat posant setge la porteria defensada per Marc Ramírez. Al minut 28, Ferran Melich s'ha retirat del matx, lesionat. Sis minuts més tard, Edgar, el millor jugador del partit avui, ha marcat el 2 a 0. Els de Miki Carrillo han demanat un possible penal en aquesta jugada. A la segona part les coses no han canviat i Edgar ha marcat el tercer gol. L'única aportació en atac del Muntanyesa és aquest xut d'Alberto Padilla. Qui no falla mai és la peya Al Hueco, que s'han desplaçat fins a Gavà per animar el seu equip. MIKI CARRILLO, entrenador del CF Muntanyesa "Penso que el resultat és clar. 3 a 0 tot ho diu, han estat superiors. Intentar que l'equip millori. Estem fent uns partits dolentots. Intentarem que aquest descans ens vagi bé, sobretot mentalment. Penso que aquest equip pot fer més del que fa i esperem que així sigui".