Són pomes "cherry", de la mida d'una moneda d'un euro. No han estat transformades genèticament però les han cultivat per aconseguir que siguin així de petites... i creuen que poden tenir molta sortida sobretot per a la decoració de pastisseria: JOAN BLANC productor de fruita "La fruita gran, de qualitat normal, és relativament fàcil de produir, la fuita mitjaneta no té interès comercial, però la fruita min és molt difícil de produir. Aleshores, jo crec que té cert interès de cara a la restauració". Una de les estrelles de la fira és aquest estand. Aquí hi presenten dues novetats: pa i torrons de vi. MARIA FUSTERO "Hem fet un turró que és de trufa negra, amb cacau de guinea, hem masserat 48 hores les És un turró, que veus les panses? Les panses masserades amb el vi moscatell, 48 hores. Aleshores tu mossegues el torró i mossegues vi. És una mica el complement que volíem nosaltres." I aquests recipients inclouen eriçons de mar en conserva. Per omplir cada pot es necessiten entre 20 i 30 exemplars d'aquesta espècie. Volen que el consum de l'eriçó arribi a les cases. Decla Productes com aquest formatge de cervesa... o aquesta cervesa d'arròs. El saló Barcelona Degusta també inclou tallers i demostracions. Un exemple, aquí ensenyen als visitans a fer rissottos.

El saló proposa diverses activitats i espais. A “El boulevard dels restaurants”, els cuiners de vuit restaurants de renom convidaran a tastar tapes als visitants. La fira també té una oferta més divulgativa, a les Aules del Gust, les sessions de l’Àgora i en “showcookings”. Els amants de la xocolata trobaran diverses propostes de tallers i conferències relacionats amb aquest ingredient. A més, es lliurarà el Trofeu Lluís Santapau, que premia el millor mestre xocolater de l’any.

Barcelona Degusta se solidaritza amb el Banc dels Aliments. La fundació recollirà tots els aliments que sobrin del saló. A més, també es poden fer aportacions al seu estand.