El restaurant Abac rep una segona estrella MichelinActualitzat el 25.11.2011 a les 12:49 Maria Font / Júlia Marco

Aquest dijous s'han donat a conèixer els restaurants que han guanyat o perdut la prestigiosa estrella Michelin. Entre els establiments reconeguts, l'Abac, de l'avinguda Tibidabo, que passa de tenir-ne una a dues estrelles. És l'únic restaurant de Barcelona que rep aquest reconeixement. Barcelona suma així 19 estrelles Michelin.

Els restaurants Lluçanès i Drolma surten d’aquesta llista prestigiosa. El motiu és el tancament d’aquests dos establiments, que tenien una estrella. El restaurant Lluçanès, amb Àngel Pascual i Rosa Morera al capdavant, va tancar a l’estiu després de 20 anys a la Barceloneta. El Drolma, ubicat a l’Hotel Majestic, va tancar al setembre.

L’acte de presentació de la popular Guia Michelin s’ha fet per primer cop a la nostra ciutat.

 

Notícies relacionades

Etiquetes

, ,

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.