Per a l'Espanyol B, era la primera vegada que jugava la final del Torneig d'Històrics i per al Badalona era la novena final. Abans del partit, un minut de silenci per Jesús Farga, el fins ara vicepresident de la Federació Catalana de Futbol. Pel que fa el partit, el Badalona ha mostrar més intensitat en l'atac. Al minut 41 Goikoechea ha superat de vaselina Jose Pereira i ha fet el primer per als badalonins. En el temps afegit de la primera part, Pelegrí ha rematat de cap un llançament de falta i ha aconseguit el segon per als escapulats. A la segona part, molts canvis i partit ensopit. Al minut 76 Jaffar ha pogut fer gol per a l'Espanyol, però no ha sabut definir. Els qui sí que ho han fet han estat els jugadors de Manolo Márquez, ja que al minut 80 Sergio ha fet el 3 a 0 definitiu. MANOLO MÁRQUEZ, entrenador del CF Badalona "Avui, amb un rival fort, amb ritme i un equip accidentalment de Tercera perquè és un equip de Segona B, doncs l'equip ha donat molt bona imatge i penso que hem guanyat justament." RAUL LONGHI, entrenador del RCD Espanyol B "Aquest ha estat el cinquè títol del Badalona i, juntament amb el Júpiter, són el dos equips han obtginut més vegades el Torneig dels Històrics."

Unes mil persones han seguit la final a l’estadi de la Verneda, precedida d’un minut de silenci per la mort de Jesús Farga.