Serà una final inèdita en les 28 edicions del torneig. Ahir, Badalona i Espanyol B van superar els seus rivals a les semifinals. Primer van ser els escapulats. Els homes entrenats per Manolo Márquez no van tenir gaires problemes per superar l'Horta. Malgrat que els barcelonins van plantar cara, dos gols de Mariano en la primera part i un de Pelegrí a la segona van sentenciar el partit i van demostrar la diferència clara de categoria. L'Horta juga a Segona Catalana i el Badalona a Segona Divisió B, tres més amunt. En canvi, en l'altra semifinal, el Sant Andreu no va poder fer valer la categoria de Segona Divisió B davant l'Espanyol B, de Tercera. El filial blanc-i-blau va sorprendre els andreuencs amb un 0 a 2. Un partit dur que va trencar Tiko amb dues grans passades a Kilian i Pirulo just abans del descans. A la segona part, l'equip quadribarrat no va poder remuntar per reeditar la final de l'any passat.

El Badalona ha estat el primer a agafar el passi a la final després de derrotar l’Horta per 3 a 0. Mariano ha estat el protagonista del partit en fer dos gols. Al minut 18, després d’una gran jugada individual, ha inaugurat el marcador. Minuts després ha aprofitat una passada de la mort per marcar a porteria buida. Pelegrí al minut 54 ha sentenciat el partit. L’Espanyol B n’ha tingut prou amb tres minuts per guanyar el Sant Andreu. Kilian al minut 41 i Pirulo al 44 han fet els gols dels blanc-i-blaus.