S'està presentant als veïns, a les entitats i a les associacions del districte. També s'està familiaritzant amb el seu nou lloc de feina i amb els treballadors de la casa. Advocat de professió, casat, amb dues filles i nascut al barri del Putxet, Jordi Martí diu que arriba amb ganes de millorar la convivència i la vida als barris. JORDI MARTÍ, regidor de Sants-Montjuïc "Venim amb dos voluntats molt clares. Una de diàleg permanent i d'escoltar la gent. I amb voluntat de servei." Per Martí, un dels reptes d'aquest mandat és desencallar el pla urbanístic de Can Batlló. Assegura que el primer que es farà serà la construcció de l'esperat centre d'atenció primària de Magòria, al barri de la Bordeta. JORDI MARTÍ, regidor del districte de Sants-Montjuïc "Podem confirmar que la inversió per al projecte arquitectònic està prevista en els pressupostos de 2011." Martí opina que una transformació urbanística tan important com la de Can Batlló no pot ser només a mans privades i vol establir un sistema de cooperació per acabar amb les indemnitzacions pendents. JORDI MARTÍ, regidor de Sants-Montjuïc "Si la iniciativa privada, en el moment econòmic actual, no pot fer segons què, haurem d'intentar que la iniciativa pública hi assumeixi un rol potent." Sobre calendaris d'obres importants al districte, Martí confia que el metro arribi al passeig i al Poligon de la Zona Franca el 2014. l que la remodelació de l'estació de Sants estigui enllestida el 2013. Tot i això, assegura que aquestes obres no depenen del consistori. JORDI MARTI, regidor de Sants-Montjuïc "Estem tenint retards importants amb tot el que són inversions de l'Estat en grans infraestructures." Vol basar el seu mandat en el diàleg i en el consens. És per aquest motiu que, assegura, reobrirà el debat sobre la ubicació del nou centre d'acollida d'animals.

Martí ha tingut diferents càrrecs dins del partit. Entre el 2000 i el 2004 va ser diputat a les Corts de Madrid i l’última funció l’ha tinguda al Consell Comarcal del Barcelonès.

És la primera vegada, des de l’inici de la democràcia, que al districte de Sants-Montjuïc guanya les eleccions el Grup Municipal de Convergència i Unió, i també és el primer cop que hi governa. Amb Jordi Martí al capdavant, comença una nova etapa. Algunes de les incògnites són com abordarà aquest nou govern els temes cabdals del districte com Can Batlló, el CAP Magòria o el pla d’usos de Montjuïc.