DANIEL SÁNCHEZ LLIBRE, president del RCD Espanyol "Pràcticament que ja no pot dir que és l'alcalde de tots. Els pericos que viuen a Barcelona li tindran un rebuig. // És de tan mal gust i de tan poca gràcia, això de dir que és una desgràcia! Les desgràcies només les saben els que les tenen, i una desgràcia és perdre un fill, perdre els pares...// Hi ha moments que la gent vol fer una gràcia, i enlloc d'això, el que fa és caure en desgràcia. // No sé si és més desgràcia tenir un gendre de l'Espanyol o tenir un sogre igual que ell."

Les paraules que va pronunciar Xavier Trias són extretes d’un documental. El malestar que han generat a les files blanc-i-blaves han tingut una reacció ràpida per part de l’alcalde de Barcelona. A través del seu compte de Twitter ha anunciat que ha enviat una carta al president per “disculpar-se per un comentari desafortunat” i hi ha afegit que lamenta el fet succeït.

030711triastwitter+

L’Espanyol ja no farà més fitxatges

Les declaracions enèrgiques de Sánchez Llibre s’han fet en l’últim acte en què ha exercit de president, la 15a mongetada dels blanc-i-blaus. Curiosament també va ser el primer acte al qual va assistir ara fa 14 anys, i en aquesta ocasió, l’obsequi que li han fet ha estat una foto d’aquell acte.

Sánchez Llibre ha aprofitat per anunciar que l’Espanyol ja dóna per tancada la plantilla i  no hi faran cap més incorporació.